2020

PESTA VIRTUAL SEMINGGU SECARA ONLINE

EDISI KE-8 | 23 - 28 NOVEMBER 2020

DelyvaX

https://delyva.com/solutions/

DelyvaX ialah perisian SaaS, sistem operasi untuk menguruskan operasi logistik. Ia adalah evolusi daripada sistem sediaada yang digunakan di matdespatch.com, dan sekarang delyva.com. DelyvaX mensasarkan untuk membantu tidak hanya syarikat logistik menguruskan operasi harian, tapi apa-apa sahaja jenis servis yang melibatkan on-demand seperti cleaning services, ambulan dan lain-lain.

Oleh

Early Risers Sdn Bhd

Early Risers Sdn Bhd diasaskan oleh Hanif Wahid (CEO) dan Munzir Madhadzir (Product & Design) pada tahun 2015 kemudian disertai oleh Herrey Badrun (COO), Suhaimi Amir (CTO) dan Amirul Mokhtar (CMO) sebagai pengasas bersama.

Terkini

Tiada statistik penggunaan setakat ini, tapi kami telah mendapat pertanyaan daripada beberapa syarikat courier ternama yang berminat untuk menggunakan DelyvaX

Teknologi

DelyvaX menggunakan JavaScript sepenuhnya (node.js & react) dan dibahagikan kepada beberapa belas microservices yang saling berhubung, semuanya dijalankan atas kubernetes. PostgreSQL untuk menyimpan data dan Redis untuk data sementara dan fungsi messaging.